Jugoslovenska škola

私淑するものとして “Srbija do Tokija” 東京までセルビア "Od Vardara pa do Triglava" ヴァルダル川からトリグラウ山まで ユーゴスラヴィア プラーヴィ

10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës Pavarësia e Kosovës 2008年2月17日 コソボ独立 コソボ代表 ダルダネト イブラヒム・ルゴヴァ ビル・クリントン  ラムシュ・ハラディナイ マルッティ・アハティサーリ ファトミル・セイディウ ハシム・サチ

Me 17 shkurt 2008 lindi një shtet i ri në botë Lavdi gjithë dëshmorëve dhe heronjëve që “ranë” për lirinë e Kosovës! I përjetë çoftë kujtimi për ata që kontribuan në Pavarësinë e Kosovës. Kosovë, qytetarë të Kosovës, shqiptarë kudo që jeni; urime dita e Pavarësisë së Kosovës! 17 shkurti shënon 10 vjetorin e pavarsisë së shtetit tonë, e cila erdhi si angazhim dhe sakrificë shekullore, shumë gjenerata e shumë njerzë kanë flijuar vetëvetën për lirinë e Kosoves dhe pavarësinë e saj. Kjo u arrit me gjakun e dëshmorëve, vuajtje të shumta, përndjekje, dëbime dhe sakrificë të shqiptarëve nga katër anët e botes, por edhe me ndihmen e Zotit dhe të miqve të Kosovës. Ne grupi i tifozëve të Kosovës, do të vazhdojmë të përkrahim shtetin tonë, në të gjitha evinimentet sportive ku përfaqësohet shteti ynë, ashtu siç e kemi bërë deri tani. Urojmë dhe shpresojmë që vitet që kaluan të jenë mësim për të ardhmën, e vitet që do të vijnë të jenë më të mira për shtetin dhe qytetarët e Kosovës. Pasi Sporti është pasqyra më e mirë ndërkombëtare për shtetin tonë, shpresojmë që tani e tutje, t`i jepët një rëndësi më e madhe dhe mbështetje, sidomos në infrastrukurë, e cila ende nuk është në nivelin e duhur. Urime Kosovë, urime Dardanë. Me respekt, DARDANËT コソボ

f:id:mancedragan:20180220214725g:plain