Jugoslovenska škola

私淑するものとして “Srbija do Tokija” 東京までセルビア "Od Vardara pa do Triglava" ヴァルダル川からトリグラウ山まで ユーゴスラヴィア プラーヴィ

Hakmarrja Shqiponja makth i serbeve Shqiponja dykrenore 双頭の黒鷲 宿願 

Hakmarrja Shqiponja makth i serbeve

Futbolli është një lojë që ka emocione të forta dhe të bukura!Simboli i Shqiponjës nuk është aspak një simbol i ndaluar në asnjë vend të Botës. Nuk është simbol lufte, urrejtjeje dhe diskriminimi!Sukseset e shqiptarëve s'kanë të ndalur!Zvicra mund të fluturojë drejt suksesit! Shqiponja dykrenore 双頭の黒鷲 宿願 

f:id:mancedragan:20180625145942g:plain